Huh, tuntuu hirveän kriminaalilta olla koneella kipeänä. No, muualla en kuitenkaan nyt käy, kun täällä tekemässä pikku kirjoituksen ja sitten teetä ja kuuma jalkakylpy. Ja hyvä leffa! Nam.

Mieleni tekisi mennä ulos. En kuitenkaan saa. Se vain on sellainen juttu, että jos ei pääse kahteen päivään ulos, alan hyppiä seinille. Eikä yllättävä lumentulo auta asiaa! Ulkona olisi ihanan raikasta, kun itse olen ihan tukehtumispisteessä täällä punkanpohjalla.

Sain eilen sen kännykkäni korjaamosta. Oli korjattu jo syyskuussa O_o Olivat kuullemma yrittää soittaa, mutta se oli ilmeisesti sitten äitin kännykkään soitettu tuntemattomalla -> eihän siihen voi soittaa takaisin. Joka tapauksessa, latasin sen urpopetterin eilen ja tänä aamuna oli vielä täysi palkki! Hienoa, se on siis todella korjattu.

Eilen kuuden aikoihin olisin halunnut mennä nukkumaan, mutta sinnittelin sitten Frendeihin ja Simpsoneihin. Yhdeksältä koitin nukkua, mutta siitä ei tullut mitään, joten kymmeneltä menin katsomaan telkkaria. YLE 24:ltä tuli Live-Extrassa Guitar Heroes Tavastialta suorana. Se oli hieno juttu. Siinä sitten pompoteltiin äidin niin rakkaan BB:n ja minun taivaani. Äiti luovutti ja lähti nukkumaan. Niistä esiintyjistä sitten. Matias Kupiainen soitti ihan mukavasti sen 15 minuutin soolonsa. Tunnistin välissä vain Dream Theateria, vaikka liuta muitakin bändejä vilahti. Mika Tyyskä soitti kanssa hienosti. Vinnie Mooren joku vanha haastattelu nauratti, mutta kuitenkin improvisointia Suomessa osa 1 sävähdytti :D Helvetin Ari Koivunen vilahti haastattelussa -.- Huokaus.

Vittu Roopen(Latvala) puhe oli asenne ennen sitä biisiä :'D Aivan uskomatonta. Ja Porra hoiti juontamisen hienosti. Ainakin kolme "Miks vitussa mä en muista sitä biisin nimee?" -kommenttia kuultiin, mutta hyvä vain ^^ Ja Porran soolo oli aika grr.

Esa Holopaisen biisi veti oikeasti sanattomaksi. Se oli upea! Joku Sauna Blast taisi olla nimi. Se oli aivan uskomaton.

Yliveto taisi kuitenkin olla Euge Valovirta(ja kiihkeät kielarit kitaran kanssa).

Porra puhui hetken ajan kulttuurista ja ruotsalaisuudenpäivästä. Sen kunniaksi soitettiin cover Far Beyond The Sun.

Lopun joukkospedeily oli helvetin hieno! Todellakin.

Koko keikan ylivedot olivat Porra, Roope ja Euge.

"Mahtavaa, että jaksoitte, ite en ois tullu!"