Huh. Laiskottaa vieläkin niin paljon, ettei tekisi mieli kirjoittaa yhtään mitään, mutta no can do.

Koulussa tehtiin taas aineet. Opettaja oli käskenyt tehdä ideakartan aineesta ja antaa se aineen myötä opettajalle. Ope sitten valitti, koska suurin osa ei ollut tehnyt sitä ideakarttaa. "Ei kukaan kirjailijakaan ole tyyliin 'Hei, onpas hyvä idea, alan kirjoittamaan'." Jaa ei vai? Okei, en ole kirjailija, mutta ei silti sitä noin voi verrata. Ittelleni on vaan ihan liian ylivoimaista tehdä ensin suunnitelma ja kirjoittaa järjestyksessä. Keksin idean, kirjoitan pari alustavaa kuvausta hahmoista ja kirjoitan ensimmäisen mieleen tulevan kohdan tekstistä. Pikkuhiljaa juoni alkaa muodostua ja lopuksi teen ideakartan, jonka avulla yhdistän palaset kokoon.

Viime sunnuntaina Essi ja Anu olivat täällä Kouvolassa. Se on periaate, että kun siskot ovat täällä, niin valvotaan pitkään. Kolmeenhan se sitten pyörähti. Katsottiin Hush. Yksi maailman pelottavin jakso/leffa ikinä. Kiljuin ihan suhteellisen paljon.

Tiistaiaamu oli outo. Heräsin jo kuudelta, eli luppoaikaa oli vitusti. Katselin Voicea ja sieltä tuli Sturm und Drangin Indian. En tiedä, mikä muhun meni, mutta aloin vaan nauraa ihan hillittömästi ja samaan aikaan melkein itkin. Menin ihan sekaisin. Biisi oli ihan paska ja kaikkea, mutta silti. Se oli taas niitä aamuja.

Olin maanantaina lenkillä ja tosta läheltä kuuli kaikenlaista soittoa. Jäin siihen 15 minuutiksi kuuntelemaan sitä -hienon kuuloista todellakin! Olen varma, että jos tosissaan soittavat, niin kunnon laulajan tullessa kehiin edistyvät paljon. Olisin mennyt lähemmäksi katselemaan, mutta kun lähellä asui kärttyisiä mummoja, en uskaltanut mennä hiipparoimaan niiden pihoille kymmeneltä illalla.

Hihih olen kusessa. Mellun kanssa alettiin kaavailla, että menen joululomalla hänen luokseen Lohjalle. Äiti ei ikimaailmassa päästäisi nettikaverin luokse toiselle paikkakunnalle, joten sössin koko jutun niin, että sanoin Mellun olevan 14 ja tuttu leiriläinen. Äiti sitten halus nähdä kuvan, että jos vaikka muistaisikin. Paska. Selitin siinä nitten, että se olikin kahden vuoden takaiselta Helsingin heppaleiriltä. Äiti ei vakuttunut. Näytin kuvan ja selitin jotain jostain pidemmistä hiuksista ja näin. 8D Nyt sitten olen näillä näkymin menossa sinne tän kuun lopussa, ellei mitään vanhempien suojeluvaistoa tule.