Tämä Jokelan tapaus on jotain, mitä koitan ymmärtää, mutta en vain pysty. En vain pysty. Oikeasti toivon, että voisin pystyä ajattelemaan kuten

Tämä ammuskelija oli Irc-Gallerian päiväkirjaansa kirjoittanut mm. näin: "Minä, luonnollisena valitsijana, eliminoin kaikki jotka näen epäsopiviksi, häpeäksi ihmiskunnalle sekä luonnonvalinnan virheeksi." Siis anteeksi mitä?! Miten jollain ihmisellä voi olla oikeus päättää, kuka on kusipää, kuka ei ja posauttaa toisen taivaan tuuliin?

Okei, ihannoin toisinajattelijoita, oman mielipiteen omaavia ja sen takana pysyviä ihmisiä, mutta tuo menee jo senkin rajan yli.

 

No joo, nyt vaan kiihotan itseäni tällä paasaamisellä, joten lopetan heti alkuunsa ja suljen aiheen pois mielestäni.

Kuuntelin joskus kahden maissa W.A.S.P.ia ja jossain vaiheessa koirat alkoivat haukkumaan kovaa ja näin. Katsoin sittein viimein ikkunasta ulos -> Siellä olivat Rutto ja Jusa. Juteltiin sitten ovella hetken aikaa ja ilmoitin tulevani mitä luultavimmin kouluun huomenna.

Wihaa, Scrubs tuli äskettäin. Johnny, Taklaava Alzheimer-potilas kausista 1-3 vilahti myös kuvioissa. Ihanaa. Ja tänään tulee Todella Upeeta YLE24:ltä. Kerrassaan upea juttu.